Välja ei tasu küll vahetada nii väikese asja pärast Minifreesi abiga teed roostetäpi puhtaks,väikese pintsliga krunti ja värvi. Värv segatakse kokku värvipoes. Viid auto või mõne detaili sinna,nemad segavad täpselt sama tooni valmis Ma tegin enda masinal ka värviparandused sel suvel. Tulemus on minu jaoks 5+kassu kirjutas:Autol tulevikus vaja üks esitiib ära vahetada,paar rooste täppi peal.
AZLK 2140 1983 kassu
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1983 kassu
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Nädalavahetusel maale,siis ajab vanakesele jälle hinge sisse ja vaatab,mis veel ära jõuab teha tal.
AZLK 2140, aastast 1983.
Nii,eile sai sõidetud,hetkel mingit suurt muret pole,pean endale ostma aind daaz 2101 remondkomplekti,plaan karburaatoril kõik tihendid ära vahetada.
AZLK 2140, aastast 1983.
Ja rõhk pane sõnale DAAZ! Just tihendite osas. Oman kogemust.
Kaunitar 2015.
Ja tagumised rehvid ära vahetama,taga veel originaaal rehvid.
AZLK 2140, aastast 1983.
HendrikR kirjutas:Välja ei tasu küll vahetada nii väikese asja pärast Minifreesi abiga teed roostetäpi puhtaks,väikese pintsliga krunti ja värvi. Värv segatakse kokku värvipoes. Viid auto või mõne detaili sinna,nemad segavad täpselt sama tooni valmis Ma tegin enda masinal ka värviparandused sel suvel. Tulemus on minu jaoks 5+kassu kirjutas:Autol tulevikus vaja üks esitiib ära vahetada,paar rooste täppi peal.
Peab suvel ikka esitiiva maha võttma,uurima,neid paari roostetäppi ja kindlasti ka esitiiva ülevärvima,sest alt veidike värvi koorunud.Eelmine omanikk seda juba värvinud ja see värv nüüd alt koorub.
Nüüd tagumised rehvid ära vahetama.Uurisin ka oma varudest,mul on hetkel 3velge leitud kus mul kilbinagad on peal.Ühte veel vaja,pean veel otsima.Ja korra karbussi maha võtma,uurin mis tihendeid täpselt tarvis.Ja kunagi endale ilukilbid ka veel ostama.
AZLK 2140, aastast 1983.
Ühe tiiva värvimise puhul võib välja tulla see toonivahe. Kui värvida terve auto va katus,siis peaks jääma üsna viisakas ja toonivahe pole nii märgatav(värvinäidis peab kindlasti autolt võetud olema ). Just sayin Iga mees siiski teeb oma autoga seda mida ise tahabkassu kirjutas:HendrikR kirjutas:Välja ei tasu küll vahetada nii väikese asja pärast Minifreesi abiga teed roostetäpi puhtaks,väikese pintsliga krunti ja värvi. Värv segatakse kokku värvipoes. Viid auto või mõne detaili sinna,nemad segavad täpselt sama tooni valmis Ma tegin enda masinal ka värviparandused sel suvel. Tulemus on minu jaoks 5+kassu kirjutas:Autol tulevikus vaja üks esitiib ära vahetada,paar rooste täppi peal.
Peab suvel ikka esitiiva maha võttma,uurima,neid paari roostetäppi ja kindlasti ka esitiiva ülevärvima,sest alt veidike värvi koorunud.Eelmine omanikk seda juba värvinud ja see värv nüüd alt koorub.
Nüüd tagumised rehvid ära vahetama.Uurisin ka oma varudest,mul on hetkel 3velge leitud kus mul kilbinagad on peal.Ühte veel vaja,pean veel otsima.Ja korra karbussi maha võtma,uurin mis tihendeid täpselt tarvis.Ja kunagi endale ilukilbid ka veel ostama.
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš