BergIE kirjutas:Ok! Lüües naela puusse - lihtsalt nael puus. Naela saab iga loll kätte, ometi jääb alles auk! See auk jääb minule, mitte Teile! Kogu jutt on mõeldud neile, kes nägid ka eelnevat. Rattad veerevad edasi, las koerad hauguvad. Lihtne!? Tegelikult ei ole rsk. Usun, et paljud teevad omad järeldused ja aitavad oma sõnavõttudega klubi mainet tõsta. Ma nii loodan. Aitähh!
Lgp. hr.BergIE
Sinu jutt on õige ning kogu südamest saan väita, et palju suurem osa meie klubi rahvast on siiski toredad tehnikahuvilised, kes rohkem kes vähem, aga paraku on elus palju head ja palju halba, pigem ütleks nii, et kogu me elu koosneb tõusudest ja mõõnadest, positiivsusest ja negatiivsusest ehk yin ja yanist ehk tasakaalust. Kui seda tasakaalu poleks, oleks ilmselt ka planeet Maa ammu oma orbiiidilt punuma pannud.
Ei ole ka mina loodud pikka monoloogi kirjutama, aga minu mõte seisneb selles, et teatud matslus on kellelegi lausa kapaga liiast kaasa antud ja seda kohe nii, et ta ka ise sellest aru ei saa, tänu millele toetan üldises mõttes ka avalikku pöördumist kas otse või läbi neti avaruse teatud kodanike poole ja selgitada mis on suuremale üldsusele meelepärasem ja vastuvõetavam.
Ja kokkuvõttes saan vaid öelda, et igas kogu- või ühiskonnas on olemas seesamune "pigitilk" meetünnis....
Minu siiras lugupidamine ja toetus laheda moskvichi projektile, millele ma vaikselt kaasa elan lootes iga sõnavõtupuhul uuest mossest lahedaid(ilusaid) pilte näha