MAZ kirjutas:Bensiini paagi torusse soovitan panna spiraali nagu ameerika autodel. Lisaks kui veel kahtlasi tegelasi auto ümber askeldavad tasub neile nuia näidata ja siis on tükiks ajaks vaikus.
50:50 et need kellele nuia näitad on mõned joobarid, narkarid või kurjad venelased, ning saad hoopis ise nuga
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Minu sugulase kombil oli pensuluuk seest poolt liblikmutriga kinni pandud et pensuvargust vältida kuid see suht mõttetu kuna pensunäljas isikud võivad lihtsalt paaki augu lüüa ja kõik välja lasta
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
stern100 kirjutas:
50:50 et need kellele nuia näitad on mõned joobarid, narkarid või kurjad venelased, ning saad hoopis ise nuga
Nii ja naa, kas on korda või ei ja kui pole siis tuleb seda ise looma hakata. Mõistagi üksinda ei tasu säärastega konfrontatsiooni astuda, sest tihti säärased tegelased tegutsevad kambaga.
jaa nüüd on teada värk kes tegutsevad ,tegemist mingi nõmme kaakidega,kes täpsustavaid andmeid siis ps-i .
Algul passisid punase passatiga peale ja õhtul tuldi bemmiga.Ja peaks minema nüüd külla neile.Igatahes see oli neil vale tegu et kanistri peale oli soditud.pilt ka,Aga pikem jutt privas.Ja milline see spiraal veel välja näeb.
ma kunagi oma siksile lasin sellise asja tankimistoru sisse keevitada naabrimehel, kui mul ka pool paaki pihta pandi.. siksil ei ole see ju nagi eriti raske ka, kui õige padrunvõti taskus