mootori vinkood.....
Re: mootori vinkood.....
Valgevene (Беларусь) versioon
- TALUPOEG TALUJA
- Telefon: 56 95 60 13
Mis puudutab seda tagurpidi e tähte,siis seda eksportvariandi juttu kuulsin vanasti ühe Mossemehe käest. Ja endal on kaks sellist autot millel nii tähed,nii et hetkel jään oma arvamuse juurde....
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Mina igasugu külajuttusid ei usu, siin aitab vaid selgust tuua roheliste kaantega Moskvichi teadmik.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
- TALUPOEG TALUJA
Kahjuks sellist pole ja on tulnud toetuda folkloorile...MAZ kirjutas:Mina igasugu külajuttusid ei usu, siin aitab vaid selgust tuua roheliste kaantega Moskvichi teadmik.
Folkloorile ei saa toetuma. Eriti head on jutud peidetud varandustest, tankidest ja muust kolist. Aga tegelikkus kipub olema risti vastupidine. Mina suhtun folkloori sellepärast pisut skeptiliselt.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Kahjuks sellist pole ja on tulnud toetuda folkloorile...MAZ kirjutas:Mina igasugu külajuttusid ei usu, siin aitab vaid selgust tuua roheliste kaantega Moskvichi teadmik.
Mul on see teadmik füüsilisel kujul olemas aga teda pole momendil käepärast.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
- TALUPOEG TALUJA
Tahaks väga püha tõde teada,et mida see täht siis ikkagi tegelikult tähendab. Vast keegi lõpuks ikka paneb selle asja letti .MAZ kirjutas:Folkloorile ei saa toetuma. Eriti head on jutud peidetud varandustest, tankidest ja muust kolist. Aga tegelikkus kipub olema risti vastupidine. Mina suhtun folkloori sellepärast pisut skeptiliselt.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Kahjuks sellist pole ja on tulnud toetuda folkloorile...MAZ kirjutas:Mina igasugu külajuttusid ei usu, siin aitab vaid selgust tuua roheliste kaantega Moskvichi teadmik.
Mul on see teadmik füüsilisel kujul olemas aga teda pole momendil käepärast.
Teinekord on külajutus ka mõni iva.
ja mina tahaks teda ,mis roheline mosse piibel see selline on ,uuriks kah
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Pole mõtet vaielda. Näiteks ka 1978. aasta raamatus "Sõiduautod Moskvitš" lk 12 tabelis on kirjas, et 407Э, 403Э, 408Э, 412Э on eksportvariandid.
Ja nagu Stern eespool mainis, ю on troopikavariant.
Ja nagu Stern eespool mainis, ю on troopikavariant.
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
https://www.facebook.com/WaxGarage
- TALUPOEG TALUJA
See jutt peab ka paika,et selle E tähega mootorid pidid paremini komplekteeritud olema,sest eksporti ei saanud ju ligadi-logadi värki saata. Mis puutub sellesse,et kas materjalid paremad,ei ole midagi kuulnud.
Minu mosse mootoril on 412 Э * 2531239 * 79. Kuna tegu on Kombiga siis ei saa see eksport varjant olla, sest raamatu järgi ei ole Kombil eksport mudelit.
E: Ja mootor ei ole välja vahetetud.
E: Ja mootor ei ole välja vahetetud.
2x ИЖ-2125
1979 970 ABI
1980 312 AET
1979 970 ABI
1980 312 AET