Kuna Mart leotab hetkel Vahemeres varbaid, siis olen sel aastal Mosse roolis mina.
Stardin Võrust kella 6 ajal ning loodan äpardusteta Tartusse jõuda, et siis teistega liituda.
On Võrumaalt veel minejaid? Kui aus olla, siis kardan seda, et kui peaksin tee peale jääma, siis jäängi sinna. Julgem sõita, kui keegi, kes Mosse hingeelu paremini tunneb, ka kaasas on Mis seal ikka, naiste värk vist
Tundub, et ka minu punane 401 jõuab sel aastal suvesõidule . Lisaks veel ka üks noorenduskuuri saanud 2140, mille kallal käivad veel viimased nokitsemised. Stardime Raplast kella 8.30 paiku, kui kõik hästi läheb
Tore,et seltskond järjest täieneb,ise ka agiteerisin üht mosseomanikust naabrimeest meiega liituma,on lootust,et ta tuleb ka. Pärnust startijaile pakun välja kohtuda Papiniidu silla all Paide mnt alguses kl.8,00.,samuti ka Virtsu suunalt tulijail on Pärnu kaudu tulles võrreldes Koluvere kaudu pakutud teekonnaga ainult 2km pikem ,aga seevastu oluliselt sirgem tee.
Lõpuks siis on paika saanud ka meie ekipaaž.
Kuna Volts lendab õhtul Jaltasse, siis autosse mahtusid auto omanik ja kaks asendussohvrit. Summuti vahetatud, auto läikima löödud ja pakid katusel
Start Rakverest 8.00. Kas siitpoolt on veel tulijaid, võiks samuti koopereeruda.
kui rapla kandi rahvas huvitatud on siis võime ju rapla hepa tanklas kokku saada, seal raudteejaama juures olevas tanklas linna piiril. proovin sinna jõuda kella 8.30-ks
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
moskiito kirjutas:kui rapla kandi rahvas huvitatud on siis võime ju rapla hepa tanklas kokku saada, seal raudteejaama juures olevas tanklas linna piiril. proovin sinna jõuda kella 8.30-ks
Võiks ühineda küll jah. Üritame siis 8.30 Jaama Hepas kohal olla
Volts kirjutas:Lõpuks siis on paika saanud ka meie ekipaaž.
Kuna Volts lendab õhtul Jaltasse, siis autosse mahtusid auto omanik ja kaks asendussohvrit. Summuti vahetatud, auto läikima löödud ja pakid katusel
Start Rakverest 8.00. Kas siitpoolt on veel tulijaid, võiks samuti koopereeruda.
Anu
Ühineme teiega
Kus kokku saame ?
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri