Koluveres?moskiito kirjutas:27151 kirjutas:Olen kohal!
Läänemaa ja Hiiumaa rahvas võiks läänemaalt koos startida, mis arvate?
pakkun et võiks kullenga ristis kokku saada ehk siis risti-virtsu-märjamaa ristil
Mosseklubi suvesõit 13.juuli 2013
Re: Mosseklubi suvesõit 13.juuli 2013
Audide lainel
jah, koluvere, lähevad need kaks kohta alati segaminir384n3 kirjutas:Koluveres?moskiito kirjutas:27151 kirjutas:Olen kohal!
Läänemaa ja Hiiumaa rahvas võiks läänemaalt koos startida, mis arvate?
pakkun et võiks kullenga ristis kokku saada ehk siis risti-virtsu-märjamaa ristil
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Aga oleks koluveres mingi koht ka olemas kus koguneda kannatab? Mingi parkla vms?
Audide lainel
seal on kl koht kus koguneda saab, kas vana koluvere poe juures või mõisapool tee ääres oleva maakonna sildi juures.r384n3 kirjutas:Aga oleks koluveres mingi koht ka olemas kus koguneda kannatab? Mingi parkla vms?
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Sel aastal olen ka mina taas tulija.
meeldiv kuuldamosse911 kirjutas:Sel aastal olen ka mina taas tulija.
Ka meie oleme kindlasti kohal...
Moskvich 2140 SL 1985.a., IZ-412 IE 1985.a.
Mosseklubi Facebooki admin võiks Facebooki ka ürituse teha ja Mosseklubi esilehele võiks ka vastava info panna
Tehtud ja tehtud. Jagage ja pange like, ühesõnaga levitage infot, kutsuge sõpru.Martpoiss kirjutas:Mosseklubi Facebooki admin võiks Facebooki ka ürituse teha ja Mosseklubi esilehele võiks ka vastava info panna
pagan, mul sel ajal planeeritud iga-aastane Jalta reis
vaatan, ehk annab midagi ringi korraldada
vaatan, ehk annab midagi ringi korraldada